onsdag 6 juli 2016

Två positiva recensioner


Den 28 juni recenserade Stefan Pettersson i Nya Tider min bok. Bland annat skriver han: Forskningsarbetet är imponerande, ambitiöst är bara förnamnet. Det ligger många timmars arbete bakom det här.
Det försvinnande han verkar tycka är mest intressant är Bosse Janssons försvinnande i april 1976. Och jag undrar verkligen också vad som står i SÄPO-akten jag inte får läsa...

Han rekommenderar också boken och avslutar recensionen så här; Om ni är intresserade av försvinnanden så rekommenderar jag boken å det varmaste. Den är på 249 sidor och kan beställas bland annat på bokus.com. Ni kan också mejla Eva direkt på: eva@ektv.nu

Här kan du läsa hela Stefans recension i Nya Tider.
Recension i Nya Tider

I dagens Hallå Ängelholm som är en veckobilaga till Helsingborgs Dagblad, var det en recension av boken och den rekommenderas som sommarläsning tillsammans med två andra böcker med Ängelholmsanknytning. Här tycker recensenten att Stefan och Thomas försvinnande 1966 är det som griper mest tag. Och det är ett oerhört sorgligt öde för de två unga killarna - med hela livet framför sig - som seglade ut från Hittarps hamn 20 juli 1966 och aldrig kom tillbaka. Det är snart exakt femtio år sedan.

Recension i Hallå Ängelholm       bläddra fram till sidan 18

Det är spännande att läsa vad andra tycker om det jag skrivit. Själv håller jag just nu på och läser En orolig man av Henning Mankell. Han skriver helt underbart och Rolf Lassgård ÄR Wallander, eller hur? /eva k.


4 kommentarer:

 1. Det var glädjande med två nya positiva recensioner.

  Att den ena recensionen verkade vara mest intresserad av brevbäraren Bosse Janssons försvinnande 1976 är inte så konstigt. Ett bland Sveriges mest märkliga och mystiska försvinnanden.

  SvaraRadera
 2. Ja, det är roligt att boken är uppskattad. Bosse Janssons försvinnande är verkligen märkligt. Frågan är var han är idag? Lever han? Eller - om han är död - var och hur dog han? /eva k.

  SvaraRadera
 3. Det var roligt att se. Deras recension hade jag faktiskt missat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är alltid spännande med recensioner, eller hur! Jag återkommer snart här i bloggen med min recension av Darn Fränkels bok.

   Radera